100 dages tilfredshedsgaranti

VENLIGST KONTAKT OS PÅ (info@gurulux.dk) INDEN RETURNERING, ELLERS KAN VI IKKE GARANTIBEHANDLE DIN ORDRE.

100 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI

Vores produkter er af højeste kvalitet og til skarpe konkurrencedygtige priser. Så hvorfor tilbyder vi 100 dages tilfredshedsgaranti?

Ganske simpelt, vi samler på tilfredse kunder og ved produkterne kan lever op til Vores og kundernes forventninger.

Sådan anvender du tilfredshedsgarantien: 

1. Test IPL-håndsættet i mindst 77 dage fra leveringsdatoen, men dog højst 100 dage. 

2. Er du ikke tilfreds med resultaterne af behandlingen, kan du e-maile vores kundeservice på info@gurulux.dk

3. Når du modtager godkendelsen, skal du returnere IPL-håndsættet (i originale emballage) via en sporbar leverings-service, maks 110 dage fra leveringsdatoen til den adresse, der er angivet i godkendelsen. 

4. Uafsluttet, ufuldstændige eller ulæselige krav anses for ugyldige. Du skal havde brugt Vores IPL-håndsæt, mindst 1 gang i ugen i de 77 dage. Du skal sende en mail med før/efter billeder, der dokumentere at produktet ikke har virket for dig (video-dokumentation godkendes også). Porto-omkostninger til afsendelse og returnering af håndsættet, er kundens fulde ansvar. 

5. Når produktet er returneret og godkendt, refunderes håndsættets købspris til dig. Er IPL-håndsættet købt som en del af et tilbud med andre produkter, udregnes den aktuelle pris for hvert produkt.

Hvis IPL-håndsættet returneres beskadiget eller ikke fungere korrekt, så tilbyder vi 2 års reklamationsret for alle produkter. Vi forbeholder, os retten til at afvise hvis skaden er selvforskyldt; E-mail os på info@gurulux.dk